באתר איזי שף מציעים סדנת בישול עם שף פרטי ופשוט לא יכולנו להישאר אדישים! בואו לקרוא על הקונספט שיעניק לכם את הטיפים שמבדילים בין בישול ביתי לבין בישול מקצועי.
קצת על איזי שף
אתר איזי שף (Easy Chef) הוא אתר חדש שהוקם כדי לענות על ביקוש הולך וגדל של שפים לאירועים פרטיים.
אין כל צורך להפנות ישר "אצבע מאשימה" לשנת 2020 שבהחלט שינתה את מהלך חיינו, והאפשרות של אירוע גורמה יוקרתי ואישי יותר, קסמה לאנשים רבים גם שנים קודם לכן.
אפשר בהחלט להסתכל על שנת הקורונה ככזו שדחפה ודרבנה את המגמה הזו, מה שגם הוביל בין היתר להקמתו של פורטל זה.
באיזי שף תוכלו למצוא מגוון של שפים מרחבי הארץ המציעים מענה לקונספטים שונים של אירועים קטנים: חתונות, עליה למצוות, ימי הולדת ואפילו דייטים זוגיים.
לצד זאת, חלק מן השפים מציעים סדנה עם שף פרטי!
מה מחכה לכם בה? הנה הצצה קטנה.
טכניקות בישול ועשייה
בשר שמוגש WELL ובשר שמוגש DONE, איך קובעים את זה בכלל? ומהי ההשפעה על הטעם?
וכיצד מטפלים נכונה בחומרי גלם שונים?
לא תאמינו איזה הבדל ניתן לעשות במטעמים שלנו אם רק נדע כיצד לטפל בכל רכיב ורכיב בקפידה.
באופן הזה, תדעו כיצד לשלוט במרקמים של המנה שמוגשת אחר כבוד אל הסועדים, כיצד לשמר ואף להדגיש את הטעמים המדויקים.
טכניקות צלחות
חלק בלתי נפרד מהטעם שלנו מגיע קודם כל דרך העיניים.
אז נכון, האף והלשון הם אלו שאחראים לטעמים, אך כאשר האוכל נראה מזמין ועשיר, אז הרי שכל החגיגה הקולינרית מתחזקת פי שניים.
במסגרת הקורס תלמדו כיצד ליצור טכניקות צלחות פשוטות, אך כאלו שעושות את העבודה ומרשימות את הצופים.
לחגיגה של הטעמים יצטרפו חגיגה של מרכיבים וצבעים.
בחירת חומרי גלם
כדי להבטיח טעמים משובחים, זה לא עניין רק של תבלינים, אלא חומרי הגלם בכללותם שמרכיבים את המנה.
במסגרת סדנת השף הפרטית שניתן לבחור בה באיזי שף, תוכלו ללמוד מהיכן לקנות את חומרי הגלם, איך לבחור אותם, ואיך לזהות מה טרי ומה לא.
לחומרי הגלם ישנו אפקט משמעותי, והם ישנו את הכל מן הקצה אל הקצה.
וזה כמובן רק על קצה המזלג… 😉