Sweet Dreams

על סדנת שף שמעתם?

באתר איזי שף מציעים סדנת בישול עם שף פרטי ופשוט לא יכולנו להישאר אדישים! בואו לקרוא על הקונספט שיעניק לכם את הטיפים שמבדילים בין בישול ביתי לבין בישול מקצועי.

קצת על איזי שף

אתר איזי שף (Easy Chef) הוא אתר חדש שהוקם כדי לענות על ביקוש הולך וגדל של שפים לאירועים פרטיים.

אין כל צורך להפנות ישר "אצבע מאשימה" לשנת 2020 שבהחלט שינתה את מהלך חיינו, והאפשרות של אירוע גורמה יוקרתי ואישי יותר, קסמה לאנשים רבים גם שנים קודם לכן.

אפשר בהחלט להסתכל על שנת הקורונה ככזו שדחפה ודרבנה את המגמה הזו, מה שגם הוביל בין היתר להקמתו של פורטל זה.

באיזי שף תוכלו למצוא מגוון של שפים מרחבי הארץ המציעים מענה לקונספטים שונים של אירועים קטנים: חתונות, עליה למצוות, ימי הולדת ואפילו דייטים זוגיים.

לצד זאת, חלק מן השפים מציעים סדנה עם שף פרטי!

מה מחכה לכם בה? הנה הצצה קטנה.

טכניקות בישול ועשייה

בשר שמוגש WELL ובשר שמוגש DONE, איך קובעים את זה בכלל? ומהי ההשפעה על הטעם?

וכיצד מטפלים נכונה בחומרי גלם שונים?

לא תאמינו איזה הבדל ניתן לעשות במטעמים שלנו אם רק נדע כיצד לטפל בכל רכיב ורכיב בקפידה.

באופן הזה, תדעו כיצד לשלוט במרקמים של המנה שמוגשת אחר כבוד אל הסועדים, כיצד לשמר ואף להדגיש את הטעמים המדויקים.

טכניקות צלחות

חלק בלתי נפרד מהטעם שלנו מגיע קודם כל דרך העיניים.

אז נכון, האף והלשון הם אלו שאחראים לטעמים, אך כאשר האוכל נראה מזמין ועשיר, אז הרי שכל החגיגה הקולינרית מתחזקת פי שניים.

במסגרת הקורס תלמדו כיצד ליצור טכניקות צלחות פשוטות, אך כאלו שעושות את העבודה ומרשימות את הצופים.

לחגיגה של הטעמים יצטרפו חגיגה של מרכיבים וצבעים.

בחירת חומרי גלם

כדי להבטיח טעמים משובחים, זה לא עניין רק של תבלינים, אלא חומרי הגלם בכללותם שמרכיבים את המנה.

במסגרת סדנת השף הפרטית שניתן לבחור בה באיזי שף, תוכלו ללמוד מהיכן לקנות את חומרי הגלם, איך לבחור אותם, ואיך לזהות מה טרי ומה לא.

לחומרי הגלם ישנו אפקט משמעותי, והם ישנו את הכל מן הקצה אל הקצה.

וזה כמובן רק על קצה המזלג… 😉

מיני מתוקים

לקוחות ממליצים

ליאת אמיר
ליאת אמיר
קרא עוד
אני ובן זוגי באנו לסדנה שקניתי לו כהפתעה לקידום חשוב שהוא קיבל בעבודה. חוויה נפלאה שקשה לתאר במילים. אנה הדריכה אותנו בכל כך אהבה ומסירות, הפגינה המון חשק וראו שהיא עושה את זה מכול הלב. יצאנו מרוצים, ועם שפע של ידע בהכנת מתוקים.
דניאל מורג
דניאל מורג
קרא עוד
אנחנו ועוד כמה חברים החלטנו שאנחנו רוצים למצוא בילוי קצת שונה, משהו שלא עושים בדרך כלל. האמת? אחרי שעשינו פעם אחת את סדנת השוקולדים של אנה, אנחנו כבר חושבים להפוך את זה למסורת קבועה מדי שנה :)
אריק נגרונוב
אריק נגרונוב
קרא עוד
אנחנו חברה קטנה ומשפחתית. ובגלל שאנחנו חברה כל כך בטיקית, לפעמים זה קצת 'יושב עלי' אם העובדים לא מראים יחסי חברות קרובים אחד עם השני. נרשמתי לסדנת המתוקים לגיבוש עובדים של אנה, ואני רוצה להמליץ בחום. וואו איזו חווייה. פייר? הייתי סקפטי קצת בהתחלה. מפרגן בהמון אהבה.
איווט קפלטי
איווט קפלטי
קרא עוד
יש לי ידע מאוד רחב במתוקים, אך החלטתי שאני רוצה להרחיב את הידע הקיים ולהביא את עצמי לדרגות ורמות חדשות. אנה ערכה איתי קורס פרטי, ותוך מספר שעות יצאתי עם ידע שלא הצלחתי לרכוש לאורך שנים ארוכות. תודה רבה על הכל!
הקודם
הבא

סדנאות

השאירו פניה